Maak U auto klaar voor de winter: Actie winterbanden

u heeft het vast al gemerkt, het wordt steeds kouder! Wat deze winter verder ook brengt qua weersomstandigheden, u kunt de kou maar beter vóór zijn. Winterbanden presteren als het buiten 7 graden is, al beter dan zomerbanden!

Autorijden in de winter is compleet anders dan in de zomer. Ook in Nederland. Waar u allemaal op moet letten als het kwik daalt? Daarover vertellen we je graag meer in ons blog ‘Veilig rijden in de winter’. Lees alles over winterbanden, uw handrem, autoruiten, handige dingen voor onderweg, mono rijden en meer. Het weer wordt weer kouder en natter en daarom kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Doe er voordeel mee voor heel veel veilige winterkilometers!

Met winterbanden: 

  • Voorkomt u onnodige schades door een kortere remweg
  • Behoud u maximale grip
  • Neemt de kans op aquaplaning af

Winterbandenactie

Uw zomerbanden om wisselen? Dat kan al vanaf Euro 42,50. Liever geen banden of complete wielensets thuis? Wij slaan ze voor u op, inclusief verzekering kost dat slechts Euro 25,- per seizoen!


Naast de grip en extra remwegvoordeel van winterbanden, zijn deze ook
van invloed op uw rijcomfort en verbruik. Toe aan vervanging van uw winterbanden, of ben je van plan om winterbanden aan te schaffen? Dan profiteert u niet alleen van extra actievoordeel, onze bandenexpert adviseert u ook graag over het juiste merk en type winterband onder uw specifieke auto. Zo weet u zeker dat u veilig én comfortabel de winter doorkomt.