Uw auto opladen via een laadpaal . . .

… wat zijn de mogelijkheden?

Er komen steeds meer laadpalen in Nederland. Grote kans dat er één bij u in de buurt staat. Net als ieder ander elektrisch apparaat moet de accu van een elektrische auto worden opgeladen. En dat kan door de auto met een laadkabel aan te sluiten op een laadpaal. Wat soort laadpalen zijn er en wat is voor u de beste keuze? Daar adviseren wij u graag over!

Hoe fijn is het om na een werkplaats bezoek weg te rijden met een volle accu? Daarom zorgen wij dat uw elektrische auto altijd volledig wordt opgeladen.

Regulier laden

Laadpalen die u bij iemand thuis, op het werk, in een woonwijk of op bedrijventerreinen ziet, zijn gewone laadpalen. Deze palen laden op een ‘normale’ snelheid. Het duurt dan ongeveer 6 tot 10 uur voordat de accu volledig is opgeladen. Het is daarom het handigst om dat te doen wanneer u de auto niet nodig heeft. Overdag op het werk of
’s avonds en ’s nachts bij u thuis.

Snelladen

Bent u onderweg en raakt de accu leeg, dan wilt u zo snel mogelijk een volle accu. Daarom staan er langs drukke wegen snellaadpalen. Bijvoorbeeld bij de grote tankstations. Met de meeste snellaadpalen is de accu binnen 20 tot 40 minuten voor 80 procent opgeladen.

Plan uw autorit via de routeplanner elektrische auto van de ANWB. Deze planner geeft aan welke route u het beste kunt rijden, of uw auto onderweg moet worden opgeladen en waar u dat kunt doen.

Zorgeloos elektrisch rijden

Wij adviseren u graag over een passende laadoplossing: waar u dat wilt, bij u thuis of op het werk! Omdat wij als erkend autobedrijf aangesloten zijn bij EDGe Mobility kunnen wij u de hoogwaardige laadoplossingan van EV Company aanbieden. Dat houdt in:

 

  • Merk-onafhankelijk technologie
  • Transparantie & scherpe tarieven
  • Professioneel advies
  • Ruim assortiment

U ontvangt een laadpas van EDGe Mobility. Met deze pas krijgt u toegang tot 20.000 laadstations en snelladers door heel Europa om uw auto mee op te laden. Met de bijbehorende app vindt u snel een oplaadpunt in buurt. Daarnaast worden uw transacties bijgehouden en kunt u via de app betalen.

Laden bij Boonstoppel

Uw auto opladen kan natuurlijk ook bij Boonstoppel! Op dit moment hebben wij 2 openbare laadpalen staan. U kunt uw auto parkeren op de speciale parkeerplaats en met uw laadpas de laadpaal activeren. Bekijk de video voor de mogelijkheden! Wij zullen onze laadcapaciteit in de toekomst zeker uitbreiden.

Boonstoppel Autobedrijven
Oranjelaan 21
Waddinxveen

Boonstoppel Shell
Juliana van Stolberglaan 1
Waddinxveen

Person

MEER INFORMATIE OF EEN ADVIESGESPREK?

Neem contact met ons op!